Rakan-rakan pengikutku

Sunday, April 15, 2012

Pesanan 2 U (P2U?)

Assalamualaikum, sume..
Ni kite nak gitau kat korang2...Buat masa ni saya akan berhenti menulis buat seketika...Buzy lerr...Huu..Minggu depan ada test..so, have to stop. Tapi tak lama, cause tak lama lagi cuti mid sem. So, don't worry ek? Jangan berhenti lak nak jenguk kat sini. Mana tahu tiba-tiba saya post citer baru ke...Hehe..Insya-Allah...

To CYTK readers...
Rasa2nya apa yang akan terjadi kat Nick and Risya ek? Da la si Risya tu tak lama lagi nak kawen. Siapa yang menjadi teman hidup dia nanti? Nick or Iz? Korang suka dia dengan siapa? Ahhh!! Memang tak pasti lagi kan?Dah nama Cinta yang tiada kepastiannya.. Nak wat cam ne? Biar korang tertanya2...Hee... :)


To HnB readers...
Agak2 apa lagi yang si Eric ni nak wat kat Elaine? Heish...Kerja dia nak buli je si Elaine. Elaine ni pun satu...Rasa cam nak sepak je muka selamba badak dia tu. Tapi asal dia macam tu ek? Dia tu manusia ke? Alien? Haa...Tunggu apa yang akan Eric wat sebab nak buli si 'Alien' die tu... :D

To 2KM readers...
Waduh! Parah ni...Bini tak ingat kenangan selama 2 tahun bersama suami. Sedihnya...Fariel la yang sedih gila..Bukan saya...Hehehe..Si Fira ni pulak memang anti gile kat Fariel ni. Tapi, macam mana boleh diorang kawen ek? Cam ne boleh Fariel jatuh cintan kat Fira sedangkan dia menyampah kat Fira tu dulu? Apa dah jadi sebenarnya? Pening-pening...Boleh ke si Fariel ni ambik hati si Fira? Nampak gayanya adelah 2 kali diorang ni bercinta ek? Ooopss...Tunggu tau...

To 2 Kali Lamaran dari Encik Chipsmore readers...

Haaa...Hilang lagi..Sekejap lagi dia ada...Siapa Encik Chipsmore ni sebenarnya? Cam manalah dia boleh tau nama si Fiqa ni? Dan yang paling penting..Cam manalah lelaki ni boleh lesap cepat sangat. Yang tak boleh blahnyer..Boleh pulak dia muncul tiba2...Hahaha...Tunggulah full cerpen ni nanti..

Last but not least...To PC readers..

Sesiapa yang minat baca Pembunuh Cinta..Haa ni la sambungannya. Sakit jugak rasanya bercinta dengan orang yang hampir nak bunuh kita ni...Rasa2nya korang sanggup ke kawen dengan orang yang cuba bunuh korang in real life? Ishh...Ngeri...Miza tak sudah dengan aksi daring dia tu..Epul pula tak sudah nak blushing...Terbalik alam betul..Hehe..But, cam ne kalau Miza ni tahu yang Epul ni sebenarnya orang yang mengupah si GD tu untuk bunuh dia? Haa...Sakit tu nak fikir..Jangan lupa jugak kat Doktor Ackiel Ariz..Sian dia..Lambat betul nak luahkan perasaan kat Miza. Kalau tak, mungkin Miza dengan dia kot...Heee..Jadi, nantikan sambungannya nanti...Thanks ye kat korang sebab suka citer ni. Serius banyak jugak la yang suka citer ni. Saya terharu tau.. ^-^


And...Aik? Apa ni? Jangan usik kitalah..Kita busy...Ewah..Rasa-rasanya projek baru saya lepas PC habis nanti yang ni kot...Hehe..Eish...Awak ni suka sangat usik saya...Tak senang betul hidup ni dibuatnya...Waahh..tapi citer ni lambat lagilah rasanya...hehe..Anyway, thanks ya kat korang yang sanggup menunggu n3 baru sume citer di atas ni...Ni saya tengah tunduk hormat 90 degree. Terima kasih, thanks, arigato, kamsahabnida, xie xie, selamat pok, gracias...Setakat ni tu jelah yang saya tahu...hehe..

4 comments:

  1. byknye entri yg ttunda .. rjin awk kann ... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeee...rjin sbb mnat...tula..klu bnyk skli pun..da mnat..sy x ksah...hehe... :D

      Delete
  2. sy nak penyelamat cinta !! hee best lah citer tu . sambung lagi tau . klau boleh nk entry yg pnjng2. ceh! haha sambung cept2 tau PC :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaahhh...Thanx ainaa azlan...Sy akn postkn n3 bru pnylmat cnta x lma lgi...so tggu jek...Hehe...Pnjg ek? hehe...tgk keadaanla...hehe...thanx3... :D

      Delete

background