Rakan-rakan pengikutku

Wednesday, November 2, 2016

Yes! Kau Milikku-Raziqa AKA Penyelamat Cinta (PC)-Fyka


Assalamualaikum..Rasanya da lama x menulis. Sorry sume. Ini sbb kita bz mmanjang dan mood ke laut..haha.. Tapi tapi... kita nak beritahu yang Penyelamat Cinta (PC) nk terbit dah! Weee... Tapi tapi.. tak tau bila..hahaha.. Excited ni... Cuma nak beritahu dulu tentang satu perkara ini. Buat pengetahuan semua..PC bakal terbit tapi dengan nama yang baru.. malah nama pena pun kita ubah sikit jadi Raziqa dan.. Yes! Nama PC bakal diterbit menggunakan tajuk Yes! Kau Milikku. Alhamdulillah..dah lama menunggu. Maaf buat yang tertunggu-tunggu. Dah lama dipendam akhirnya terluah juga. Saya juga ambil masa untuk edit balik PC ini. Jadi.. Take note ya semua pembaca PC.. Nanti kita akan maklumkan bila PC akan terbit ya. Publisher mana? Haaa..kita ambit screen shot untuk korang refer...



Sekarang.. kita tunggu je berita baik nnti ya.. Thank you semua..<3

No comments:

Post a Comment

background