Rakan-rakan pengikutku

Saturday, November 26, 2016

Order Yes! Kau Milikku

Assalamualaikum smua.. Buat pembaca2 Penyelamat Cinta atau skrg ditukar ke Yes! Kau Milikku..Blh la order ke Intens Idea atau kalau nak order direct dr sy pun blh.. Bg komen dkt bwh atau korg blh msuk ke fan page or Facebook sy dan PM sy.. Inshaa Allah.. Sy akn blas msg korg klu betul2 nk order dr sy.. Maaf bg yg bertnya knapa sy ttup sbahagian dr post PC.. sbb sja nak buat saspen korg..Jd cpat2 order YKM... Brula blh dduk senang bla da tau kesudahannya..Hehe.. Buat spe2 yg da bli n da ada dlm pelukan korg..mcm dkt bwah ni.. Mungkin korg akn dpt gak gift cm tu dr sy.. Nk sign sy pn blh..Klu sudi la.. Hehehe.. Anyway.. Buat yg da dpt tu.. Slmt mmbca n hope u enjoy..Mgkn YKM x smpurna dn pasti ada kkurangannya..Jd sbb itu sy mohon maaf atas kkurangan tu.. Sy pn msh baru merangkak dlm bidang ini.. Sy mnulis atas rsa suka dn stu hobi dan alhamdulillah.. Inilah novel pertama yg diterbitkan.. Next..emmm.. msh dlm perancangan dn masih mnunggu mood mnulis mncul..haha.. Trima ksih smua..syg korang ketat.. <3




No comments:

Post a Comment

background